Jul 11, 2006, 10:46 AM

Без теб съм сама 

  Poetry
824 0 0

Не тъгувай за мен!
Знам, дълго ще плача...
И когато те срещна случайно
ще си мечтая да съм с теб.
Не тъгувай за мен!
Знам, с друг ще съм в здрача,
но няма да е така страстно,
както беше със теб.
Не тъгувай за мен,
а помогни ми да спра да плача
и да се отърва  от тази самота.
Дори, когато с друг съм, пак ще се чувствам сама...

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??