Sep 16, 2014, 1:24 PM

Без заглавие 

  Poetry » Love
773 0 4

Ще ти бъда това, което отдавна си чакал -

синя болка, която не ти тежи,

нежна обич, разкъсала мрака.

А пък ти ме остави. Ако решиш.

 

Ще те пазя от всички проклятия.

Вместо теб ще поемам риска.

Ще направя по-светла земята.

А пък ти ме забрави. Ако поискаш.

 

Ще закърпвам с усмивка твоите минали рани.

Преди теб ще докосвам острието на ножа.

Ще събирам за тебе звезди разпиляни.

А пък ти си тръгни... Ако можеш.

© Росица Сертова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??