Oct 2, 2011, 4:38 PM

Без заглавие 

  Poetry » Love
385 0 2

                                            Без заглавие

Създадох те –

от своето желание,

от нуждата за някого,

от тихата прелюдия към тихото пътуване -

за някъде.

Създадох те –

и плахо, на хълма при дърветата,

приседнах на тревата.

Погледнах те

и леко, вярно – до мене те усетих.

Създадох те -

и, всъщност, чак тогава

се вгледах във чертите ти...

Дали не си вървял до мене

през всичките изминали години?

 

© Марина Анатолиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??