Mar 30, 2010, 9:59 AM

Безболезнено 

  Poetry » Other
407 0 0

самоизмамите
престават да болят

 

сърцето
тази изгоряла фурна
с опръскана сгурия по стените
като утроба на лехуса
ми отзява

 

самоизмамите
са ехото в пещта

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??