Хора - лъжливи
с усмивки фалшиви.
Ръце - ламтящи,
А души - пустящи.
Его - много високо,
Нож - в гърба надълбоко.
Завист и злоба,
Нов идеал сред народа.
Приятели - по интерес,
По имане и прогрес.
Лица - уж красиви,
Сърца - до черно изгнили...
© Ванс All rights reserved.