Почивка. Лято. Плаж. Море.
Вълни и ситен пясък.
Чадър. Хавлия. Фреш. Фрапе.
Небе в лазурен блясък.
Копнеж. Съблазън. Свалка. Флирт.
Девойка с кръшно тяло.
Фатален поглед. Плам. Магнит.
И шеметно начало.
Магичен залез. Нощен бриз.
И среща там на кея.
Подарък. Цветенце. Сюрприз —
за него. И за нея.
Десерт — сладкишче с крем парфе.
Усмивка със трапчинки.
Лек допир. Кожа — кадифе.
И златни песъчинки.
Шикозен бар. И малко кич.
И джентълмен със дама.
Мартини. Лед. Секс он дъ бийч*.
И приказка за двама.
Пореден ден. И после нощ.
Живот — като във Рая.
Поредна нощ. Без пукнат грош.
И приказка към края.
Последен ден. Въздишка. Стон.
Раздяла мълчалива.
Стар куфар. Опустял перон.
И истина горчива.
Б.а. *Виж Гугъл😜
© Емил Боянов All rights reserved.
Твоето е много по-образно.
Това ми е, кажи-речи, първото стихотворение в живота. Ако мога изобщо да го нарека стихотворение.