Oct 20, 2011, 9:01 PM

Безглаголно за сезоните 

  Poetry
376 0 2

Пролет, птички, цъфналите цветове,
топло и студено – различни светове.
Градина, кокиче, разтопен сняг,
Море, небе и един самотен бряг.
 -------------------------------
Лято, жега, пот и веселба,
топло време, бар, мелба,
плаж, вода и много хора,
там някъде, край Босфора.
-------------------------------
Есен, вятър, лудите листа,
месността навред скалиста.
Дъжд, локви и дебела сянка,
и стотици хора на седянка.
-------------------------------
Зима, сняг, преспи, студ,
навън - един единствен луд.
Шапка, шал, ботуши, ръкавици,
вкъщи - друго, само наздравици.

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??