Jan 16, 2019, 7:13 PM

Безгранична любов 

  Poetry » Love
719 1 2

Когато си отчаяна, когато си тъжна,

потърси ме аз ще дойда,

когато за разбиране си невъзможна,

потърси ме аз ще дойда..

Не ти обещавам, че ще променя нещо,

но ще бъда до теб,

не ти обещавам, че ще се посмеем,

но няма да те оставя сама..

И когато няма къде да отидеш,

ела аз ще те приема,

и когато няма какво да дадеш,

аз просто такава ще те възприема!

Не ти обещавам, че ще бъдеш най-щастлива,

но ти обещавам, че няма да си сама,

с твоята усмивка си толкова красива,

искам цялото ти сърце да заема!

И когато имаш най-голяма нужда, 

потърси ме аз ще бъда до теб, 

и когато си най-чужда,

сърцето ти ще разстопя от лед.

Но ако знаеше колко много те обичам,

не щеше да ме дадеш на друга,

ако знаеше как на всеки твоето име изричам,

ти щеше да си тука.. 
Е.П.

© Емил Павлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??