Apr 22, 2010, 9:55 AM

Безгрешен не си 

  Poetry » Love
559 0 0

Няма в сърцето ти прошка

за една невинна лъжа,

ако си мислиш, че ти си безгрешен,

то лъжата е пред теб сега.

 

Няма в сърцето ти прошка,

а ти грешиш всеки ден -

макар и с болка, трябва да призная,

че и аз сгреших със теб!

 

Върви сега, не се обръщай -

вече няма да те нараня.

С теб изхвърлих си сърцето,

остави ме сега да скърбя!

© Александра Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??