Nov 25, 2010, 7:00 PM

Безлюбовен акварел 

  Poetry » Other
435 0 2

Имам единствено пътя за никъде,
с няколко къси пресечки любов,
слънцето стръвно луната обикна,
небето наметна земята с покров
от звезди ослепели и облаци жадни,
хищно нощта от светлика краде,
ябълки гният, от забрава проядени,
в съня ми разстрелват бели коне...
Тръгвам отново по пътя за никъде,
бездиханна се взирам за знака ЛЮБОВ,
като в дълъг кошмар безгласно извиквам,
отговаря ми дрезгаво само вятър суров...

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??