Sep 17, 2007, 12:44 AM

Безнадеждно естетична 

  Poetry
829 0 7

сутринта е безнадеждно красива

когато се събудя с теб до мен

събуждам се очи разтривам

било е само сън,

почти обикновен

 

сутринта е тъй безпомощно прекрасна

извезана с мечтите ми по теб

слепителни лъчи във утрин ясна

самотни стъпки

в пуста степ

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??