Лепкава скука,
блудкав, равен гняв,
лунно-светлинна пролука
пуст, безразличен площад.
Думи горящи,
еднообразни дни,
белези - прясно личащи,
забранени, пъстри очи.
Тъмнина, хаос и Луна,
студена, бистра, безизразна вода,
нощ без край - цял океан,
и отново един тръпчив образ - целебно засмян...
23.02.2016
© Teddy Daniel K. All rights reserved.