Oct 9, 2007, 9:48 AM

Безнадежност 

  Poetry
851 1 5
Вървя в безкрайността,
обвита в самотата -
търсеща подкрепа, а може би утеха.
Крещя в тъмнината -
потъвам в пустошта.
Изход не намирам, а само пропастта!
...

© Самотна Душа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??