Sep 24, 2020, 2:45 PM

Безпилотен 

  Poetry » Authors song
366 0 0

Опитвам да се надскоча
Да летя без посока, без крила
Да съм това, което другите не искат
Да правя това, което не им стиска

Знам кое е право и кое е грешно
Но не съм създаден за това
Да мисля, да премислям
И да затъвам в говна

Нещастието, радостта
Винаги вървят ръка за ръка
Аз съм някъде в средата
На ръба на пропастта

Чудя се, не дали да скоча
А дали без крила ще полетя
Дали небето ще докосна
Или ще потъна в тъмнина

Няма значение какво ще стане
Важното е да опитам
Няма кой да ме спре
Ще го направя без да питам

© Златин Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??