Nov 4, 2020, 1:35 PM

Безпричинно 

  Poetry
140 0 0

сърцето

боли

безпричинно

 

защото

обича

глъбинно

 

защото

сърца

осезава

 

и в себе си

тях

приютява

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??