Feb 19, 2012, 9:24 PM

Безсмъртие 

  Poetry
472 0 6

Не мислех да пиша за годишнината от обесването на Апостола...
Б.

Просто сведете
глави…
И за минута
поне
замълчете
в истинско
прискърбие!
Малко са
тези
с такива Съдби…
В Смъртта
си
постигащи
Безсмъртие!!!

Б.Калинов
19.02.2012г.
Пловдив

© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??