Jul 24, 2020, 8:29 AM

Безсмъртно 

  Poetry
700 2 0

Ще умра

прегърнал твоя труп,

опитвайки се да го стопля

с моята гореща кръв.

 

Ти не отиваш никъде без мен,

свободна птица –

нама да попаднеш в плен.

Животът е затвор,

а аз не съм престъпник...

 

© Adrian The Gray Wolf All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??