Jul 18, 2008, 6:38 PM

Безсрамните със срам увенчани 

  Poetry » Other
1073 0 5

Забързани,
тревожни...
злобни и самотни.
Окапали сред вятъра,
от бурята отбрулени.

Листа...

Лица и силуети...

Замислени поети, описващи себе си.

И букети...

Букети от мажещи,
свалящи,
падащи 
и още по-самотни.

Грамотните плачеха,
неуките пееха своята песен.
Безправно раздираха старите рани,
онези, безсрамните, със срам увенчани.

© Биляна Бозинарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??