Dec 12, 2006, 12:10 AM

Безсъница 

  Poetry
732 0 15

Безсъницата снощи бе ми гост
не беше се отбивала отдавна
за мен се сетила във тази нощ-
     намина уж за малко,а остана.     

Да бъде сам и буден кой ли иска?-
и как ли не опитах да я върна-
с клепачи уморени я натисках,
а тя не бърза и не бърза да си тръгне.


Безсъница от прага как се връща?
Опирам нос във топлото ти рамо.
Намираш ме и сънен ме прегръщаш.
На сън ухаеш...Мммм...оставам...

© Ружена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??