Oct 17, 2008, 1:36 AM

Безсъници 

  Poetry » Other
736 0 10
Промушиха ме мисли.
Неочаквано.
Болезнено.
А ако си отиде любовта?!
Впиха се във мен като змии.
Смъртоносни.
И ми пиеха бързо от кръвта.
Заседнаха във мен като бурени.
Поправиха си път,
до моята душа.
Хаотични.
И непредсказуеми,
Изсмукваха живота,
призовавайки смъртта.
Промушиха ме снощи мисли.
Несломими,
но те не победиха любовта.
Тя ще пребъде
и ще се запази,
завинаги във нашите сърца.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??