Dec 21, 2013, 6:35 PM

Безсъние и бренди 

  Poetry » Humour
837 0 3

 

Безсъние и бренди

 

 




Как тичал е животът ми до днес
в търсене на "модуса вивенди" .
Задъхано, тревожно, с много стрес,
преминах през безсъние и бренди.

От малък страшно исках да узная,
че как така възможен е безкрая.
В религиите търсех обяснение.
Уви... абсурд и умопомрачение.

Смених цигулката с китара.
Хипари бяхме всички и в сърцата.
В "Кафана" на Университета
с Дженис Джоплин срещахме зората.

Събираха се групи на джемсешън.
Вили пееше парчетата от Удсток.
Ревяха жици, хъркаше дисторшън,
докато слънцето се качваше на Изток.

И днес пулсира рока във кръвта ми.
И днес съм луд и карам здраво с двеста.
Но тая мутра в огледалото отсреща,
не ми харесва...това ми е протеста.

 

 

Кушел

 

http://kushel.blog.bg/drugi/2013/08/20/bezsynie-i-brendi.1141146

 

 

 

 

 

© Куш All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно!!! ))))
  • Браво, Ади, добре го каза за огледалото.
  • По огледалото не винаги дават хубави филми Но не протестирай, а си слушай рока и весели празници!
Random works
: ??:??