Dec 18, 2021, 8:31 PM

Безусловна любов 

  Poetry
314 0 2

Простих. Всичко, Господи простих!
От раните до правописните грешки,
от лъжите наяве, до онези, които скри,
оправдах го чисто човешки
и всички мечти наивно дарих.
От любов затворих очи
и отворих сърцето.
Всяка болка прикрих
и обичах... обичам... безрезервно.
Всеки друг под лупа стоеше
и нямаше право на грешен завой.
Единствен шаблон за всичките беше
и в пълното право - същият той!
Безусловно е, Господи! Без мяра.
С тази любов, нали Ти ме дари?!
Силна, колкото моята вяра
и толкова грешна, 
че само Ти да простиш! 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  721 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??