Sep 13, 2020, 2:03 PM

Безвремие 

  Poetry » Other
543 3 6

Утре, може би ще се реша

в слънчев лъч себе си да намеря

или просто ще се утеша

с монолог в чаша строго премерен.

 

После спомените ще кипят

с цветовете си от пластелини,

ще полепват по малкия свят

- свят с криле, но криле нелечими.

 

И ще пием, ще пием до гроб,

и обратно до първия писък

за щастливите в нечий живот

и нещастните в дългия списък!

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??