Кръстопът
Аз искам да съм с тебе, знай...
Искам да ти вярвам.
Искам да сме заедно докрай
и някъде с теб да избягам...
Аз имах някога надежда за това...
Тя дълго е мене беше жива...
но ти уби и нея и моята душа...
Сега не знам какво да правя...
Стоя сама на кръстопътя
и се питам накъде ли да поема?...
Кой да бъде пътя?...
© Николета Иванова All rights reserved.