Feb 22, 2016, 5:22 PM

Бих искала 

  Poetry » Civilian
375 0 2

                                                    Бих искала

 

 

Бих искала да съм слънце,

огряло всичко на земята.

Да бъда облак и под сянката

да поседне отрудения, изморен

човек.

Да бъда утринна зора и блясъка

да раздавам от сърцето.

Ветрец в ранна пролет и да повявам

разцъфналия цвят.

Аромата му да бъда и да вдъхвам

дух и сила, аромат и надежда.

Морската вълна да бъда и да обливам

с обич и радост да се лее всеки ден.

Нощен бриз да бъда и като неканен гост

да полегна в нежната постеля.

И всеки сън да бъде веруюто на

утрешния светъл ден.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??