Oct 28, 2008, 8:47 PM

Билетче 

  Poetry » Love
469 0 3
Липсваш ми. Отново си далече,
отново телефонът ми мълчи.
И в джоба само скъсано билетче
от автобуса на желанията си ти.
Очаквам те. Очаквам те страхливо -
дали си спомняш ти така за мен?
И ще те дочакам търпеливо -
по разписание ще дойдеш вдругиден.
Ще се кача. И ще забравя за света,
потегляйки отново към мечтите.
Аз лудо през живота ще летя,
ще вярвам само във очите ти.

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??