Jun 6, 2013, 10:12 AM

Билетче 

  Poetry
658 0 1

 

Остана ми само билетче за влака

за спомен от тази любов.

Още съм там, на гарата чакам,

но този път влакът е нов.

 

Билетчето, синьо и смачкано, пазя -

напомня за хубави дни.

Когато си спомням, отново я мразя,

и всичките нейни лъжи.

 

Без нея не искам да бъда във влака,

за други е късно сега.

Още съм там, на гарата чакам,

но този път няма да се кача.

 

Усмивката лека, очите зелени,

с тях си отиде игривият смях.

Остана ми само билетче за влака,

да ми напомня щастлив, че някога бях.

© Ханк Мууди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е добро! Харесва ми! И ми напомня за следната поема, с която те поздравявам:
    http://www.youtube.com/watch?v=lBVaLWk7jsk
    "J'crois que les histoires d'amour c'est comme les voyages en train..."
    "Вярвам че любовните истории са като пътуването с влак..."
Random works
: ??:??