Jul 21, 2019, 6:31 PM

Бисер в моето море! 

  Poetry » Odys and poems
1007 0 0

 

 

Стъпки в пясъка на ум събирам,

по пътя си вървя, не спирам.

Спомените като перли нижа на връвчица,

от на живота сладкото греба с лъжица!

 

От тук, от там във този свят голям,

трупам опит и от грешките се уча.

 Недей човеко да живееш в блян,

 бъди плувец, света е океан!

 

 А бисерите, ти, пази в сърцето!

Чисти са като душата на дете.

Ще помня винаги началото, морето

a пътя да се вие дето ще!

 

Посветено на Милка Голешова!

© Nikoleta Petkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??