May 20, 2008, 8:49 PM

Бисери 

  Poetry
573 0 5

 

Пясъкът на брега

е солен.

Плачат в морето

сирените.

Оплакват надеждите

на вдовиците.

Сълзите им в мидите

стават на бисери.

Светят на шиите

на девиците

моряшките незавръщания.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??