May 23, 2018, 10:53 PM  

Битката с Нощта 

  Poetry
422 3 3

Отново губя битката с Нощта!
Добре, че в чашата ми още плиска виното!
Ще разделя с целувката и тази самота...
И ще се слеем с времето - невинното...

Нощта е с име и контури на жена!
Характера дали изписан е във името?
Навярно да го търся е Съдба?
Прегръдка е цената и - платимата...

 

Дори ако останал без крила, 
оставен на прищевките на Климата 
угасва на живота ми свещта, 
ще те обичам, Теб - Неумолимата!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??