Два часа за изложба, малко поезия, чаша вино
и усмивки с познати…
После - децата, жената, къщата - и
току виж – дошла неделята.
Вечно бързам, без почивка,
време нямам за остаряване.
Дълъг е булевардът пред мен,
накъсан с много неравни пресечки…
Затворени вечери
в спорове, хапчета телевизия,
в кратки войни с бегли проблясъци -
без победени…
Уют, изграден върху пясък,
а отдолу - точат ръбове мидите,
готови – идилията на постелята
да разкъсат на спомени…
Красимир ЧЕРНЕВ
© Красимир Чернев All rights reserved.
а отдолу - точат ръбове мидите,
готови – идилията на постелята
да разкъсат на спомени…"- Страхотно!!!