Камбани ще звънят
и песни ще се пеят,
звездите ще блястят,
усмивки ще се леят!
Исус при нас пристига
в дванайсет през нощта,
а ехото ни казва:
,,Спасени сте, чеда!''
Във църквата ще вляза,
свещичка ще запаля,
на БОГ ще се помоля
за здраве и живот!
Благодарим ти, Боже,
за твойта доброта!
За всичко, мили Боже,
благодарим сега!
© Анета All rights reserved.