Sep 25, 2016, 8:41 AM

Благодарности 

  Poetry
382 1 4

(на Него)

 

единственият,

който отбелязва

присъствието си

така дълбоко

в живота ми

и се радвам,

че слушаш ме,

щом прекалявам

и че си тук

след всяка издънка,

която стоварвам върху теб;

 

като качулка след дъжд

се извинявам

и няма значение,

защото си тъжен,

но прощаваш;

 

търпението ти

дали ще се срине скоро? 

толкова още лудории,

на които да те направя свидетел,

защото си единственият,

отбелязващ присъствието си

така дълбоко

в живота ми

и се радвам,

че го правиш 

с решителна скорост.

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??