Oct 9, 2009, 1:29 AM

Благодаря... 

  Poetry
612 0 9

 

 

... че ме кърпиш

когато изтичам

и с думи запълваш

по мен празнините...

 

че въздух ми даваш

когато не дишам

и с вяра покриваш

страха ми в очите...

 

че стелеш по пътя ми

светла пътека

и нощем намирам

по дланите ласка...

 

и все по-красиви са

с времето дните ми...

 

Благодаря ти!

 

... че още си

жажда...

 

 

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??