Apr 20, 2017, 12:02 PM

Благодаря... 

  Poetry » Free verse
329 2 8

Благодаря...

 

Посветено

 

Капки дъжд капят по очите ми,

щастливи днес, че ще ги запомня...

Бих искала поне малко да им

върна от лъчите, с които ме огряват.

 

Те не спират да ме учат на това

като скулптор мечтите си да вая.

Себе си да бъда винаги и ще бъде.

Следите, които оставяте в сърцето ми.

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??