Nov 18, 2011, 10:25 AM

Благодаря ти! 

  Poetry » Love
2420 0 3

Благодаря ти, че те срещнах по пътя си неравен!
Благодаря ти, че ми даде топлина и нежност!
И... затова и аз ти давах без остатък!
Обичаш ли - върховно и
божествено е всичко...
То миг е, реалност и утеха!
Да! То е като в... любовните романи -
отдаване безкрайно!
Дори и никога да не се повтори -
ще го отнеса със себе си в безкрая.
..

Да! Заявявам - срещнах ЛЮБОВТА,
а дали и той ще каже същото, не зная,
а и не искам да узная!

И пак повтарям:
Благодаря ти, че подари ми тия дни
и ти желая само здраве и късмет -
поздрав актуален в днешно време!
Здраве, за да видиш творението си
пораснало, успяло и осъществило твоите мечти!
Късмет за всичко и във всичко!

Благодаря ти, че те има!


Благодаря ти!

© Цеца Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина е прекрасно- чистата, красива и дълбока истина. Всичко става с причина в този живот, той самият е пътека, а ако това наистина е бил мъжа на живота ти, то се някъде там в далечината на бъдещето ще има завой, а след завоя ще чака Той- пожелавам ти го от все сърце.
  • Благодаря ти! Мисля, че я срещнах, но се разминахме...
  • Искрено, мило и затрогващо! Поздрав, Цвете, да срещнеш любовта, е тайнство, магия, вълшебство!
Random works
: ??:??