Feb 14, 2024, 3:49 PM

Благодаря ти 

  Poetry
109 1 0

Щастлива съм със теб!

Благодаря ти!

До мен си в светли

и във трудни дни.

 

Не е осеян само с рози пътят,

но хваната за твоята ръка,

се чувствам силна

и обичана жена.

 

 

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??