Oct 26, 2018, 11:49 AM

Благославя 

  Poetry
270 1 1

БОГ насърчава
когато се з`ърно от
плява отсява

 

БОГ направлява
когато се зло чрез ДОБРО
изличава

 

БОГ благославя
когато в ЛЮБОВ нелюбов
просиява

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??