Apr 15, 2008, 8:35 PM

Благословена 

  Poetry
476 0 4

На моята дъщеря Виктория, която днес навършва 8 години

 

Когато те усетих и когато

в душата ми порастна нещо бяло -

по-истинко от всичко в мен познато,

разбрах, че смисъла си съм разбрала.

Забързах се да те докосна с нежност,

да те прегърна с майчина охота.

Изпълних се с неистова надежда

и бях благословена с теб от Бога!

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??