Някой след мен тайно следи...
Чака какво ще се случи...
И ако някой някога ме нарани,
той му разказва грубо играта.
Някой в мойте стъпки върви
и се грижи нищо да не ми се отнеме,
и ми дава щедро, със шепи
- колкото искам да взема.
Ти ли, Боже, бдиш всеки ден
и ми даряваш всичко, и ме обричаш
да съм щастлива с желаното от мен,
защото и ти, Господи, ме обичаш.
© Станислава Дайлянова All rights reserved.