Mar 18, 2010, 4:00 PM

Благословия 

  Poetry » Phylosophy
739 0 8

Изгряващи
в унес...
светлини
безброй
слънчеви
стрели
омая
блян
усмивка
на хиляди
слънца
изгрява
живот
благословия...

Две ръце
огряни
в светлина
там в безкрая
мост
изгря
вълшебник
благ и хрисим
потегли
към белоснежни
далечини...

14.03.10г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??