Aug 10, 2007, 2:42 PM

Благовещение ( За Буквите наши!) 

  Poetry
1257 0 10


Благовещение
на Блага

Здраве, спокойствие и всичко банално
днес ти желая!
Зная, Мечтите ни - вехти, опърпани -
с нас са до края.

С нас е и Болката - трудна и дива -
след нея - Пусто!
И със децата си - близки и живи -
не сме на пусто.

Малко приятели - грешни, неверни -
как са ни писнали.
Съпруг ли, съпруга - лъжи и доверие
всред чувства плиснали.

За много години! Колкото - толкова!
Все да са здрави!
Не си го слагай - животът колко е?
нека докрай да сме прави!

25 Март 2005, Балтик Сий, Тринидад

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??