Nov 14, 2006, 10:25 AM

"Блажени години" 

  Poetry
738 0 6

            “Блажени години”

                  "Aux randevouz des amur sens avril..."


Видях и изумих се, роден си във април,

/във София и две години преди мама/.

Във рокендрол изцеждаше си силите –

той беше млад, такъв си и остана.

Нощите в Созопол – на кея, и зорите,

събудени сте и пак “без пукната пара”.

Мидичките стържат, режат ви петите,

хазайката е с каната и кифлички в ръка.

Трабанта и разводите потънаха в стихията,

панелите, ...така и въздуха не ти оставиха,

очакваме и още търсим си месията,

а времето /то наше е/ безжалостно ни дави...

 

 

“Момче с китара...

...в центъра на София...

На такива момчета казваме браво!

Недейте спира никога,

ние сме с вас!”

 

10.11.2006г.

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??