Mar 4, 2010, 3:40 PM

Бледи истини 

  Poetry » Other
912 0 2

С хляб и сол посрещат се парадно бледи истини,

изровени под кал на нечий блудкав ум.

Сега и тук, с теб сме верни богохулници,

отседнали в мотел на  дяволския черен ад.

И нечий се заменя с въздържателство,

мотела с храм - на куп от грешници,

желаещи единствено хомот.

Стъкло и нож уеднаквени до безумие.

Сега и тук са само гости срещнати,

а след това са минало и там.

В храм отсядаме и богохулстваме

за вчерашно сега и

утрешното там!

© Евгения Попандова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??