Jul 7, 2016, 2:23 AM

Близки срещи от третия вид 

  Poetry » Humour
431 0 6

И ето пак е лято…  И ето пак е юни…

Админът свика сайта на събор.

И куцо и сакато пое в посока Шумен

с очакване за петдесет евро.

 

Вместо  евро обаче, раздаде  детелинки

Админът със усмивка на уста.

Намазаха онези с по няколко хладилника.

(Късмет, късмет  със връзки при това…)

 

С  цигулка във ръката ни срещна Тошко Колев.

Заграбихме му  всичкия простор.

Достатъчни са трийсет,(но качествени луди)

да вдигнат шумотевица за сто.

 

Оказа се, че в Шумен все още са в наличност

от скромност позабравени  лица.

Припомнихме си някои известни псевдоними

и им простихме  нелегалността.

 

Такива сме си ние…  Прощаваме разумно.

(След петата ракия най-добре.)

И ако някой нещо изръси срещу Шумен

да знае кофти ще го отнесе.

 

А срещата премина тъй както всяко лято

с емоции от най-различен тип.

Тез′ - дето да присъстват отново не посмяха-

да гледат снимки и да цъкат със език.

© Дочка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??