Mar 9, 2011, 11:19 AM

Близост 

  Poetry » Love
590 0 0

Б Л И З О С Т

 

Появяват се често в съня ми

и участват в моменти подбрани

две създания с блясък чутовен

и разтърсват съня ми греховен.

 

Две девойчета в близост завидна,

скромна външност, усмивка ехидна,

страстно вплели ръце по телата,

импулсивно разтупкват сърцата.

 

Днес естествено има развитие

тук, в участъка лак и покритие,

силно ми се главата замая,

но какво ще последва не зная.

 

Скъпа дружка и мила приятелка,

неразделна докрай почитателка,

жизнерадостна, вечно засмяна

е колежката им Мариана.

 

Неразделни сиамски близнаци,

проявяващи плътски мераци,

мисъл грешна за миг се пробужда,

явна ревност у мене събужда.

 

Побеснявам, какво да направя,

забелязвам отблизо ръкава,

върху рамото трепетно спуснат,

ех… отново се чувствам отблъснат.

 

Близостта ви е истинско бреме,

нямам избор, оставам без време,

ваште чувства взаимни прозирам,

близостта ви безлична презирам.

 

Как навсякъде вечно сте двете,

от мераци сърбят ме ръцете

и в участъка лаков, страхотен,

аз отново се чувствам самотен.

 

Вие двете сте просто перфектни,

нежни, палави, страстни, ефектни,

предпочитам обаче нормални,

а не мацета бисексуални.

 

donWalcheze - 21. 01. 2006 г.

 

© Лучано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??