May 15, 2008, 4:27 PM

Blue monday 

  Poetry
455 0 6

BLUE MONDAY

 

Тъгата,

тъга пролетна

шепти и

шепи пълни със

сълзи, лястовичи спомени

жълт невен

цъфти,

цъфти,

На вдишване - боли,

издишвам, пак смъди

и няма мир,

покой не ни е отреден

за тоз напрегнат,

нервен,

снобски гаден

ден.

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??