Jun 10, 2015, 7:45 PM

Блян 

  Poetry » Love
376 0 1

                                                                            Блян

 

 

Събуди се оная чаровност и блян,

мелодия докосва ме  тихо, но тъжно.

Обичам те и не чувствам свян,

отново искам да те галя нежно.

 

Дете на Бога ли си свидно,

гледам снимката  и пламтя.

Любовен трепет живее в мене видно,

от твоята нежност аз блестя.

 

От любов  очите сълзи леят,

уханието на твоята осанка блика,

да ме докоснат други не смеят,

детето в мене само тебе вика.

 

Този трепет и блян ме влудяват,

никога няма да  бъдеш в забрава.

Една любов странно ме пленява,

мислите свежи, сърцето обич  дарява.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силна и единствена е любовта ти, която те кара да страдаш, да обичаш и да се надяваш.
    Поздрав за всеотдайността ти,Йони! Дано Бог щедро те възнагради!
Random works
: ??:??