Feb 11, 2020, 9:44 AM

Блян 

  Poetry
458 0 0

Блян

 

Събуди се оная чаровност и блян,
в тангото се докосваме страстно.
Обичам те и не чувствам свян,
отново искам да те галя сластно.

Дете на Бога ли си свидно,
гледам снимката и тръпна.
Огън прелива в мене видно
и погледа не мога да отдръпна.

От очите сълзи горещи се леят,
уханието на твоята осанка блика.
Да ме докоснат други не смеят,
жената в мене само тебе вика.

Този трепет от блян ме влудява.
Не ще останеш никога в забрава.
Една любов нежна ме пленява,
мислите свежи, сърцето нежност дарява.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??