Aug 25, 2013, 5:39 PM

Блян от вълни 

  Poetry » Other
424 0 3

Блян от вълни

 

Морето щастливо посреща ме днес,

като красив и изискан морски хостес!          
Водата учтиво приканва ме: "Влез"!
Вълните гальовно взимат превес
над моите малки нозе уморени,
с годините отрудени и похабени... 
Пристъпвам, сякаш с недоверие,
че тоз красив хостес изпитва лековерие                                          
към малките отрудени крака,
износващи живота на една жена... 
Която е готова сляпо да се довери,
потапяйки се страстно в любовните вълни...   
Хостесът с поглед морски я обгърна,
 с вълна от хладна нежност ù отвърна...          
Ръце разгърна малката, очакваща жена,
в една русалка морска се превърна тя!

© Манипулирам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??